nature-klik

Ontdek de ongelofelijke natuur in Hongarije
 

 

Gastenboek

William Slotboom
20-05-19 22:16:41
Net terug van een prachtige voorjaarstrip met Nature-Klik, perfect georganiseerd door Chris Ippenburg. Veel variatie in hutten en alle vogels gefotografeerd zoals de Torenvalken, Roodpootvalken, Scharrelaars en bijeneters. Kortom een feest om mee te maken en te beleven.
Daniëlle Keuning
02-03-19 22:02:02
Ik ben ook meegeweest met de zomertrip, samen met Matthijs. Deze trip was heel goed geregeld, en we konden dankzij Chris erg mooie foto's maken van verschillende vogelsoorten. Het hoofddoel van de trip was wel vogels, maar Chris gaf ons ook de gelegenheid om op zoek te gaan naar vlinders en andere insecten. Echt een aanrader dus!
matthijs matthijs van eerden
08-02-19 21:33:55
Ben mee geweest met de Zomertrip het was mijn eerste fotoreis en alles was perfect geregeld . Chris neemt alle tijd voor je zodat jij het perfecte plaatje kan maken. Deze reis is echt een aanrader voor elke natuurfotograaf en Hongarije is echt een prachtig land met hele mooie natuur!
daan daan meeusen
07-02-19 14:28:47
Onderschrijf Gert zijn verhaal. Natuur laat zich niet dwingen. Soms heb je wel eens pech.
Prima verzorging en begeleiding.
Mia Noyens
07-02-19 13:58:27
Ik heb eigenlijk niks toe te voegen aan de post van Gert. Wij waren er half januari en alles was prima geregeld. Ook wij kregen niet alle wenssoorten voor de camera maar dat kon de pret niet bederven. Een reden te meer om nog eens terug te gaan. Een speciale dank voor Istvàn die zijn uiterste best heeft gedaan om van onze reis een succes te maken.
Tonen: 5  10

Terug naar Reizen