nature-klik

Ontdek de ongelofelijke natuur in Hongarije & Servië
 

 

Gastenboek

Anneke Hooijer
17-08-20 22:54:10
Begin juli 2020 ben ik een week in Hongarije geweest, de vogelfotografiereis van Nature-Klik. Het was voor mij de eerste keer dat ik zo intensief vogels fotograferen ging. Dagelijks twee hutten ( soms zelfs drie). Roodpootvalken vanuit een boomhut. De hop, de steenuil en bijeneters vanuit gewone hutten en diverse watervogels vanuit verschillende hutten op het water. Verder zijn we op zoek geweest naar diverse kleine vogels, hebben we reeën en hazen ‘geschoten’. Alles is tot perfect geregeld en als je wensen hebt wordt er alles aan gedaan om het mogelijk te maken. Ik heb het goed gehad en prachtig gevonden. Istvan en allen die dit mogelijk maakten bedankt.
Gerd Wellens
16-08-20 13:45:41
Gewoon Geweldig met alles erop en eraan, Genieten met een grote G vanaf de eerste tot en met de laatste dag. Een echte voltreffer en zeker voor herhaling vatbaar, dus Chris & Istvan, hou jullie maar klaar he, want we komen nog terug :-)
William Slotboom
20-05-19 22:16:41
Net terug van een prachtige voorjaarstrip met Nature-Klik, perfect georganiseerd door Chris Ippenburg. Veel variatie in hutten en alle vogels gefotografeerd zoals de Torenvalken, Roodpootvalken, Scharrelaars en bijeneters. Kortom een feest om mee te maken en te beleven.
Daniëlle Keuning
02-03-19 22:02:02
Ik ben ook meegeweest met de zomertrip, samen met Matthijs. Deze trip was heel goed geregeld, en we konden dankzij Chris erg mooie foto's maken van verschillende vogelsoorten. Het hoofddoel van de trip was wel vogels, maar Chris gaf ons ook de gelegenheid om op zoek te gaan naar vlinders en andere insecten. Echt een aanrader dus!
matthijs matthijs van eerden
08-02-19 21:33:55
Ben mee geweest met de Zomertrip het was mijn eerste fotoreis en alles was perfect geregeld . Chris neemt alle tijd voor je zodat jij het perfecte plaatje kan maken. Deze reis is echt een aanrader voor elke natuurfotograaf en Hongarije is echt een prachtig land met hele mooie natuur!
daan daan meeusen
07-02-19 14:28:47
Onderschrijf Gert zijn verhaal. Natuur laat zich niet dwingen. Soms heb je wel eens pech.
Prima verzorging en begeleiding.
Mia Noyens
07-02-19 13:58:27
Ik heb eigenlijk niks toe te voegen aan de post van Gert. Wij waren er half januari en alles was prima geregeld. Ook wij kregen niet alle wenssoorten voor de camera maar dat kon de pret niet bederven. Een reden te meer om nog eens terug te gaan. Een speciale dank voor Istvàn die zijn uiterste best heeft gedaan om van onze reis een succes te maken.
Gert Hilbink
07-02-19 13:24:17
Net terug van een 5-daagse reis naar Hongarije. Alles was prima geregeld, we werden afgehaald vanaf het vliegveld door gastheer/gids/ranger Istvan. De accommodatie ziet er geweldig uit, ruime kamers, schoon en rustig gelegen. 's Avonds eten in het plaatselijke restaurant (5min lopen), een 3 gangen menu als je dat wilt. Istvan heeft een groot aantal hutten ter beschikking op prachtige plekken. De meeste hutten zijn verwarmd. Laarzen zijn geen overbodige luxe ivm de toegangspaden. In de zomer heeft ie nog veel meer mogelijkheden t.a.v. het aanbod aan vogel. Onze 5 dagen zijn perfect verlopen hoewel we niet alle wenssoorten voor de camera kregen maar zoals jullie allemaal weten, die @#$%#vogels laten zich niet regisseren. Als ik een cijfer zou moeten geven voor deze dagen kom ik zeker op een 8.5, dus..........
Chris Ipenburg
01-02-19 19:38:26
Schrijf hier uw ervaringen, opmerkingen of tips

Groet Chris
Tonen: 5  10

Terug naar Reizen