nature-klik

Ontdek de ongelofelijke natuur in Hongarije & Servië
 

Vogelfotografie Servië.

Servië ontwikkelt zich op het gebied van ecotoerisme en biedt steeds meer hoogwaardige hutten voor vogelfotografen. Dit is een kans om deel uit te maken van iets fris en nieuws, om nog maar te zwijgen van het ervaren van de wereldberoemde Servische gastvrijheid en eten!

We zijn gevestigd net over de grens met Hongarije. Onze accommodatie, een boerderij die in het hart van het zandgebied ligt. U kunt genieten van  traditionele zelf gekookte maaltijden. Er zijn twee tweepersoonskamers met gedeelde badkamer.

Groepen groter dan 2/4 personen is  mogelijk dan regelen we een hotel in de buurt en wordt dat onze uitvalbasis. De kosten zullen dan iets hoger zijn. Informeer naar de mogelijkheden.

Een deel van de hutten bevindt zich op het boerderijterrein (Roodpootvalk, Scharrelaar, Waterhut, Hop). Je kunt onbeperkt gebruik maken van deze hutten. Wil je de andere hutten bezoeken spreek je af met onze gids (Hop, drinking pools, Reedebd hide, Scharrelaar, Bijeneters) en wordt je gebracht met de auto.

Een overzicht van de hutten en mogelijkheden

Kosten:  € 800,- p/p (5 nachten) of 1000,- (7 nachten)
Data:  20 - 25 juni 2021 (5 nachten)  of tot 27 juni (7 nachten)
Maximum aantal 4 plaatsen gereserveerd 2 beschikbaar op de boerderij.
Wat is inbegrepen : 5/7 nachten een tweepersoonskamer met gedeelde badkamer; ontbijt, lunch diner, Transport; luchthaventransfers; gebruik van foto hutten; Engels sprekende gids.
Exclusief: internationale vlucht, Reisverzekering, uitgaven van persoonlijke aard.

Vereiste apparatuur: lenzen van 300 mm - 600 mm; extenders zijn handig; statief; Kortere lenzen zijn het waard om mee te nemen voor mogelijke landschapsfotografie.

Betaling: U vlucht regelt u zelf. We spreken wel af i.v.m. de transfers met welke vlucht we vliegen. 2 weken vooraf gaande aan de reis doet u een aanbetaling het restant van de betaling kan contant plaatsvinden (in euro’s) ter plaatse, Hierdoor loopt u geen risico mocht de reis vanwege de huidige gezondheidsredenen niet doorgaan