nature-klik

Ontdek de ongelofelijke natuur in Hongarije
 

Vogelfotografie Servië.

Servië ontwikkelt zich op het gebied van ecotoerisme en biedt steeds meer hoogwaardige hutten voor vogelfotografen. Dit is een kans om deel uit te maken van iets fris en nieuws, om nog maar te zwijgen van het ervaren van de wereldberoemde Servische gastvrijheid en eten!

We zijn gevestigd net over de grens met Hongarije. Onze accommodatie, een boerderij die in het hart van het zandgebied ligt. U kunt genieten van  traditionele zelf gekookte maaltijden. Er zijn twee tweepersoonskamers met gedeelde badkamer.

Een deel van de hutten bevindt zich op het boerderij terrein (Roodpootvalk, Scharrelaar, Waterhut, Hop). Je kunt onbeperkt gebruik maken van deze hutten. Wil je de andere hutten bezoeken spreek je af met onze gids (Hop, drinking pools, Reedebd hide, Scharrelaar, Bijeneters) en wordt je gebracht met de auto.

Een overzicht van de hutten en mogelijkheden

Kosten:  € 1000,- p/p (5 nachten) of 1250,- (7 nachten)
Data:  20 - 25 juni 2021 (5 nachten)  of tot 27 juni (7 nachten)
Maximum aantal 4 personen
Wat is inbegrepen : 5/7 nachten een tweepersoonskamer met gedeelde badkamer; ontbijt, lunch diner, Transport; luchthaventransfers; gebruik van foto hutten; Engels sprekende gids.
Exclusief: internationale vlucht, Reisverzekering, uitgaven van persoonlijke aard en alcoholische dranken.

Vereiste apparatuur: lenzen van 300 mm - 600 mm; extenders zijn handig; statief; Kortere lenzen zijn het waard om mee te nemen voor mogelijke landschapsfotografie.

Betaling: U vlucht regelt u zelf. We spreken wel af i.v.m. de transfers met welke vlucht we vliegen. 2 weken vooraf gaande aan de reis doet u een aanbetaling of de betaling kan contant plaatsvinden (in euro’s) ter plaatse, Hierdoor loopt u geen risico mocht de reis vanwege de huidige gezondheidsredenen niet doorgaan