nature-klik

Ontdek de ongelofelijke natuur in Hongarije & Servië
 

Informatie Zomer Trip

Algemeen Hongarije: Op een uur rijden ten zuiden van het vliegveld van Boedapest bieden wij u volledig verzorgde en begeleide vogel foto trips aan. Met meer dan 10 vaste en 8 verplaatsbare schuilhutten kunt u als beginnende of gevorderde fotograaf prachtige foto's maken zonder de vogels te verstoren. Onze uitval basis is rondom een uitloper van de Tisza rivier grenzend aan de Poesta. Door deze verschillende biotopen is het vogelaanbod enorm U verblijft in onze Oriole Lodge op basis van volpension. 

Begeleiding Hongarije: Istvan begeleidt de reizen. Istvan is een afgestudeerde wetenschapper met een PhD gespecialiseerd in Vogelecologie. Hij werkt als Directeur en Ranger in het Kiskunsagi steppen reservaat. Hij woont er met zijn gezin heeft zijn eigen lodge en spreekt vloeiend Engels, Hongaars, Spaans en Servisch.

Oriole Lodge: De Lodge bestaat uit 2 delen. De oude boerderij en een aangebouwd deel in totaal zijn er 7 kamers en een grote gemeenschappelijke keuken. Iedere kamer heeft een eigen badkamer en overal is Wifi. Daarnaast staat achter de Lodge een groot overdekt paviljoen. met uitzicht op de diepe tuin waar afgelopen jaar de Hop broedde en te fotograferen was in een van de nestkasten. Het diner gebruiken we in het plaatselijke restaurant.

Huttenoverzicht (Zomer) klik hier

 

Huttenoverzicht