nature-klik

Ontdek de ongelofelijke natuur in Hongarije & Servië
 

Informatie Zomer Trip

Algemeen: Vanaf 2017 bieden we 6 daagse trips. 's ochtends stapt u in het vliegtuig en 's middags zit u al in een foto schuilhut. Omdat het in Hongarije met haar landklimaat vaak erg warm is en de lucht trilt is het erg lastig overdag in het volle zonlicht een scherpe foto te maken. Daarom fotograferen we 's ochtends bij het eerste daglicht en tegen de avond trekken we er weer op uit voor de late fotohutsessie

We zit gevestigd in een uitloper van de Tisza rivier omringd door de authentieke puzsta en bosgebieden. Hierdoor is het vogelaanbod enorm. Roodpootvalken, de Hop en Scharrelaars broeden op de puzsta net als een grote Bijeneter kolonie. De Eenden, Fuutsoorten, Sternen, Reigers en Arenden maken gebruik van het ondiepe water om te vissen en te broeden. De Spechten, Zang- en Bosvogels komen zeer frequent bij onze  Drinking pools. Dit alles is gesitueerd in een straal van ca. 15 km vanaf onze verblijfplaats de Oriole Lodge en hebben de beschikking over ca. 15 vaste en enkele mobile hutten.

Oriole Lodge: De Lodge bestaat uit 2 delen. De oude boerderij en een aangebouwd deel in totaal zijn er 7 kamers en een grote gemeenschappelijke keuken. Iedere kamer heeft een eigen badkamer en overal is Wifi. Daarnaast staat achter de Lodge een groot overdekt paviljoen. met uitzicht op de diepe tuin waar afgelopen jaar de Hop broedde en te fotograferen was in een van de nestkasten. Het diner gebruiken we in het plaatselijke restaurant.

Huttenoverzicht (Zomer) klik hier

 

Huttenoverzicht