Welkom op de Website van Nature-Klik!

 

Nature-Klik biedt  vogeltrips aan met persoonlijke aandacht naar ons 2de thuisland Hongarije. 

Door een unieke samenwerking met  natuurbescherming-organisatie hebben wij toegang tot prachtige gebieden waar diverse schuil locaties zijn ingericht voor het fotograferen van de vogels. 

Kennismaking: Als de gelegenheid het toelaat maken we in Nederland reeds kennis. Op die manier leren we elkaar al kennen en kunnen we verwachtingen managen 

 

Reisdata 2019

13 t/m 19 mei 7 daagse reis € 1595,- ex vliegreis ca, €200,- die wij wel voor je boeken Single room €150,- extra. 

27 t/m 31 mei 5 daagse reis €995-  ex vliegreis. ca €200,- die wij wel voor je boeken Single room €150,- extra. 

Bovenstaande reizen zijn met begeleiding van mijzelf, Chris Ipenburg. Kunt u niet op een van deze data en wilt u met een aantal fotografen toch een onvergetelijk avontuur beleven in het Kiskunsági Nemzeti Park neem dan contact op. Met de rangers in dit park heb ik afspraken en kunnen u  ook zelfstandig ontvangen en begeleiden. Ook verstrek ik vrijblijvend informatie over Hongarije als vogelland ook al boekt u niet via nature-klik. Stel gerust uw vragen.

De aanbetaling bedraagt het vliegticket en 10% van de reissom. 14 dagen voor vertrek het resterende bedrag.

Persoonlijke aandacht

Onze reisgroep bestaat maximaal uit 3 fotografen en natuurlijk uw gastheer. Dit geeft optimale kansen om te fotograferen en in het Madarparadicsom zult u van dichtbij de gastvrijheid van de Hongaren ervaren. Op de Poesta ziet u een heel ander landschap. Aan deze kant van de Donau komen de Roodpootvalken en de Scharrelaars voor. Met meer dan 20 hutten is plek genoeg voor je wensen.

Begeleiding

Chris Ipenburg en Engels en Duitstalige Rangers ter plaatse 

Overnachtingen & Verzorging

Landhuis Kund Kastely en de Oriole Lodge //// Volpension
Oriole Eco Lodge

Kund Kastely


Naar boven / foto hutten