Wie ben ik.

 Ik ben Chris Ipenburg woon in Zwolle geboren in 1962,. In het werkende leven breng ik mijn dagen door bij ProRail waar ik verantwoordelijk ben voor het domein van onze treinverkeersleiders. Getrouwd en 3 kinderen en kleinkinderen die het huis al uit zijn. Naast de fotografie is mijn passie voetbal. Ik ben al meer dan 20 jaar trainer en doe daarnaast zaken in de technische commissie. De laatste jaren veeal in het vrouwenvoetbal wat nog steeds veel aandacht kan gebruiken. 


Ik ben al jaren een enthousiast vogelfotograaf en daardoor in 2016/2017 ben ik met Nature-Klik begonnen als bemiddelaar met het aanbieden van vogel-fotoreizen naar Hongarije. In dat land ben ik regelmatig omdat mijn zus daar woont. In een later stadium zijn Servië en Slovenië toegevoegd aan het aanbod. Ondanks 2 Corona jaren waarin niet veel gereisd kon worden heb ik meer dan 100 collega fotografen meegenomen op avontuur. Voor velen waren er mooie momenten en avonturen in de natuur, leuke mensen werden ontmoet en kennis gemaakt met de lokale bevolking. 

Toch heb ik besloten om te stoppen om zelf meer te kunnen reizen naar andere locaties maar informatie inwinnen bij mij kan altijd. Enorm veel dank in dit vertrouwen. Alles was natuurlijk nooit mogelijk geweest zonder de Rangers die ons altijd gastvrij hebben ontvangen en altijd voor ons klaar stonden.

Somogy Természetvédelmi Szervezet (Hongarije)
Istvan Bartol (Hongarije)
FotoNatur (Slovenie)
Szekeres Levente (Servië)

 


Vanaf nu zal ik mij website inrichten met reizen, tips & trucs en andere fotoavonturen. Voor vragen  of tips kunt u mij bereiken via onderstaande knop

 

Contact / Info